JÄSENHAKUOHJEET

Jäsenyyttämme täytyy hakea alla olevan linkin kautta tai ottamalla yhteyttä jäsenasioissa

Katja Lindströmiin p. 044- 2361046  ,  jasenet.hsky@gmail.com

Lähetämme vastaisuudessa joka vuosi uuden jäsenkortin jolla saatte jäsenetuja yhteistyökumppaneiltamme kuluvan kauden ajan. Vanhan kortin voit näin ollen hävittää. Kortti tulee päivittää vuosittain.

Olemme siirtyneet myös sähköpostilaskutukseen, joten olisitko ystävällinen ja ilmoittaisit jäsensihteerille voimassa olevan sähköpostiosoitteesi. Laskun näet myös kotisivuiltamme ja facebook sivuiltamme. Huom. maksa viitteellä kiitos!

Maksettuasi sinulle toimitetaan jäsenkortti jolla saat jäsenedut, jotka löytyvät yhteistyökumppanit sivulta.

Laita hakemukseen nimesi, syntymäaikasi, osoitteesi, ja sähköpostiosoite.

Tieto mahdollisista perhejäsenistä ja perhejäsenien syntymäajasta.

Vuonna 2019 jäsenmaksun suuruus 10 € varsinainen jäsen, 5 € perheenjäsen.

HSKY_laskupohja_2.jpg

HUOM! UUSI TILINUMERO