JÄSENHAKUOHJEET

Jäsenyyttämme täytyy ensin hakea alla olevan linkin kautta tai ottamalla yhteyttä jäsenasioissa

Katja Lindströmiin p. 044- 2361046  ,  jasenet.hsky@gmail.com

Laita hakemukseen nimesi, syntymäaikasi, osoitteesi, ja sähköpostiosoite.

Tieto mahdollisista perhejäsenistä ja perhejäsenien syntymäajasta.

Vuonna 2019 jäsenmaksun suuruus 10 € varsinainen jäsen, 5 € perheenjäsen.

Maksuohjeet tulevat jäsenanomuksen hyväksymisen jälkeen.

Maksettuasi sinulle toimitetaan jäsenkortti jolla saat jäsenedut, jotka löytyy yhteistyökumppanit sivulta.

Jäsenmaksu 2019

Lähetämme vastaisuudessa joka vuosi uuden jäsenkortin jolla saatte jäsenetuja yhteistyökumppaneiltamme kuluvan kauden ajan. Vanhan kortin voit näin ollen hävittää. Kortti tulee päivittää vuosittain.

Olemme siirtyneet myös sähköpostilaskutukseen, joten olisitko ystävällinen ja ilmoittaisit jäsensihteerille voimassa olevan sähköpostiosoitteesi. Laskun näet myös kotisivuiltamme ja facebook sivuiltamme. Huom. maksa viitteellä kiitos!

Laskun maksettuasi saat huhtikuun alussa jäsenkirjeen ja uuden jäsenkortin. Jäsenkirjeestä löydät tietoa mm. kevään tapahtumista ja koulutuksista.

HSKY_laskupohja_2.jpg

HUOM! UUSI TILINUMERO