JÄSENHAKUOHJEET

Muistutus

Uusi kausi alkaa 1.4.2020.
Jäsensihteeri tarkastaa jatkossa jäsenet kerran kuussa. Tällöin uusilla aina eräpäivä kuun puoli välissä jolloin he saavat oman korttinsa seuraavan kuun alkuun. Huomioithan tämän kurssimaksuissa. Jäseneksi pitää olla maksettu ennen ilmoittautumista kursseille yms, jotta saa jäsen hintaisen kurssin.

Jäsenyyttämme täytyy hakea alla olevan linkin kautta tai ottamalla yhteyttä jäsenasioissa

Katja Lindströmiin p. 044- 2361046   jasenet.hsky@gmail.com

Lähetämme vastaisuudessa joka vuosi uuden jäsenkortin jolla saatte jäsenetuja yhteistyökumppaneiltamme kuluvan kauden ajan. Vanhan kortin voit näin ollen hävittää. Kortti tulee päivittää vuosittain. Uusi kausi alkaa 1.4.

Olemme siirtyneet myös sähköpostilaskutukseen, joten olisitko ystävällinen ja ilmoittaisit jäsensihteerille voimassa olevan sähköpostiosoitteesi.

Maksettuasi sinulle toimitetaan jäsenkortti jolla saat jäsenedut, jotka löytyvät yhteistyökumppanit sivulta. Huom! Maksathan viitteellä kiitos.

Laita hakemukseen nimesi, syntymäaikasi, osoitteesi, ja sähköpostiosoite.

Tieto mahdollisista perhejäsenistä ja perhejäsenien syntymäajasta.

Vuonna 2020 jäsenmaksun suuruus 10 € varsinainen jäsen, 5 € perheenjäsen.

HUOM! UUSI TILINUMERO

Tilinumero: FI 47 4456 0010 2430 47