18.8.2019 PM- TOKO koe

Satakunnan Kennelpiiri Ry:n

TOKO- joukkue mestari

Ikuisesti kiertävä kiertopalkinto Satakunnan Kennelpiirin parhaalle TOKO- joukkueelle.

Lahjoittaja Tiina Heino

Kiertopalkinnon säännöt:

1. Kiertopalkinto jaetaan näiden sääntöjen mukaisesti valitulle Satakunnan Kennelpiiri Ry:n Piirinmestaruuskokeiden (PM) parhaalle TOKO- joukkueelle

2. Kiertopalkinto on ikuisesti kiertävä. Mikäli palkinto jää jonain vuonna jakamatta, sitä säilytetään kyseisen kokeen järjestäjän toimesta seuraaviin PM- kokeisiin asti. Palkintoa säilyttävä järjestäjä ON velvollinen toimittamaan kyseisen palkinto valokuva-albumeineen seuraavien PM- kokeiden järjestäjälle ennen kyseistä koetta.

3. Kiertopalkinnon saavan joukkueen pitää olla Satakunnan Kennelpiiri Ry:n jäsenyhdistyksen jäsen ja jokaisen joukkueen jäsenen pitää asua Satakunnan Kennelpiiri Ry:n alueella.

4. Kiertopalkinnon voittava TOKO- joukkue, on velvollinen liittämään albumiin joukkueen kuvan, koirien rodut, nimet, omistajien ja ohjaajien nimet sekä kotipaikat. Sekä palkinnon saantivuosiluvun.

5. Mikäli valokuva- albumi tulee täyteen, on kyseisen vuoden PM-kokeen järjestäjän velvollisuus ilmoittaa siitä palkinnon lahjoittajalle, joka hankkii uuden valokuva-albumin. Täyteen tullut albumi luovutetaan Satakunnan Kennelpiiri Ry:lle, jonka toimesta se tuodaan nähtäville Satakunnan Kennelpiiri Ry:n virallisissa tms. tilaisuuksissa

6. Joukkuekilpailuun yhdistykset voivat osallistua rajattomalla määrällä koiria. Tarvittaessa jäjestäjä voi rajoitttaa koirien määrää/yhdistys. Tuloksiin lasketaan maksimissaan kahden alokas- tai avoimenluokan ja yhden voittaja- tai erikoisvoittajaluokan koirien tulokset. Alokasluokan tulos kerrotaan 1.6:lla, jotta saadut pisteet ovat verrannollisia avo, voi ja evl- tulosten kanssa. Tuloksien mennessä tasan voittaja- tai erikoisvoittajaluokan tulos ratkaisee joukkuiden paremmuuden. Tulosten laskemiseen, ei vaadita palkintosijan saavuttamista, vaan kaikkien koirien pisteet mahdollisesti vaikuttavat joukkueen sijoitukseen. Joukkueessa saa kilpailla myös sekarotuisia.

7. Lahjoittaja pidättää itsellään oikeuden muuttaa kiertopalkinto- sääntöjä, mikäli mm. TOKO- säännöt muuttuvat ratkaisevasti. Lahjoittajan tulee ilmoittaa sääntömuutoksesta ennen kyseisen vuoden PM-kokeita, jonka perusteella palkintoa oltaisiin jakamassa.

Porissa 25.9.2009

Tiina Heino

Satakunnan Kennelpiirin TOKO-Vastaava

TOKO- Ylituomari

Säännöt päivitetty alokasluokan tuloksen kertoimella 4.6 2019.