Keväällä/Kesällä 2020

Muistutus!

Jäsensihteeri tarkastaa jatkossa jäsenet kerran kuussa. Tällöin uusilla aina eräpäivä kuun puoli välissä jolloin he saavat oman korttinsa seuraavan kuun alkuun. Huomioithan tämän kurssimaksuissa. Jäseneksi pitää olla maksettu ennen ilmoittautumista kursseille yms, jotta saa jäsen hintaisen kurssin.

• Yhdistyksen koulutuskenttä loimijoentien varressa jäsenten vapaassa käytössä. Siivoathan jälkesi! Seuraathan kuitenkin kurssi päiviä. Kenttä saattaa kurssipäivinä olla varattu johonkin tiettyyn aikaan.
  • Vanha urheilukenttä (veteraanikatu) varattu jäsenten käyttöön1.5-7.8.2020 ajan aina torstaisin klo 17-20.00.
  • Hakuryhmä pyörii oma-aloitteisesti viikonloppuisin.
  • Koirakärry ajelutusta emme valitettavasti voi järjestää.
  • Pidäthän myös huolen että jäsenkorttisi kulkee mukana tapahtumisssa.

ETHÄN TULE KIPEÄNÄ KURSSILLE! Muistetaan myös hyvä käsihygienia, oikea yskimishygienia ja turvavälit.

omatoimitreenit.jpg

PENTUKURSSI

Sisältää neljä kurssikertaa. Sopii alle vuoden ikäisille pennuille. Kurssilla opetellaan koiran perustaitoja istu, maahan, seiso, sivulle ja luoksetulo. Samalla koira oppii toimimaan yhteistyössä ohjaajan kanssa ja kun ympärillä tapahtuu erilaisia asioita. Jokainen koirakko saa kurssin lopuksi yllätyslahjan. Vetäjänä Suvi Kuusisto.

pentukurssi_2.jpg

PÖNDERYHMÄ (TAUOLLA)

Ryhmä kokoontuu parillisien viikkojen tiistai päivinä yhdistyksen koulutuskentällä. Ryhmä on tarkoitettu kaikille pennusta veteraaneihin. Täällä koirasi ei tarvitse osata mitään. Alussa pieni ohjattu arkitottisharjoite jonka jälkeen voi harjoitella itsenäisesti. Ottaa häiriötreeniä, hengailla, tutustua muihin, sosiaalistaa koiraasi tai vain olla ja katsella. Vastuuhenkilö Katja Lindström.

YHTEISLENKKI

Ryhmä kokoontuu parittomien viikkojen tiistai päivinä. Tehdään  reipas 45-60 minuutin yhteislenkki. Aloituspaikka vaihtelee ja se ilmoitetaan yhdistyksen facesivuilla.

Tokokoe vanhalla urheilukentällä  6.9 tuomarina Ilkka Sten. Koe samalla HSKY:n mestaruuskoe.

Tervetuloa mukaan harrastamaan koirasi kanssa!

Suvi Kuusisto suvi.k88@hotmail.com  puh.044-0470270

Sirpa Kuusisto sirpa.kuusisto@gmail.com  puh. 044 0501735