VUODEN VETERAANI

SA                                       2 pistettä

ROP-veteraani                   4 pistettä

VSP-veteraani                    2 pistettä

BIS-veteraani                     1.                                         10 pistettä

2.                                           8 pistettä

3.                                           6 pistettä

4.                                           4 pistettä

Kilpailu on avoin Huittisten Seudun Koirayhdistys ry:n jäsenten koirille.

Koiran tulokset on oltava veteraaniluokasta.

Tuloksia laskettaessa otetaan huomioon viiden (5) parhaan virallisen näyttelyn tulokset suomalaisista näyttelyistä. (Ulkomaisten näyttelyiden tuloksia ei huomioida.)

Eniten pisteitä saanut koira on Vuoden Veteraani.

Mikäli kahdella tai useammalla koiralla on samat voittoon oikeuttavat pisteet, ratkaistaan niiden keskinäinen sijoitus seuraavasti:

Koira, jolla on eniten BIS-pisteitä, voittaa.

Koira, jolla on eniten ROP-sijoituksia, voittaa.

Koira, jolla on eniten SA:ta, voittaa.

Mikäli pisteet menevät edelleen tasan, vanhempi koira voittaa.

Kiertopalkinto jaetaan yhdistyksen vuosikokouksessa vuosittain.

Pokaalin mukana seuraa valokuva-albumi, johon koiran omistajan tulee liittää vuosiluku, kuva koirasta, sekä tiedot koirasta (nimi (myös tittelit), rotu, synt.aika, omistaja).

Pokaali tulee palauttaa vuosittain viimeistään vuosikokouksessa uudelleen jaettavaksi. Mikäli jonain vuonna ei Vuoden Veteraani –kilpailuun ole osallistujia, tulee yhdistyksen säilyttää pokaalia seuraavaa luovutusta varten.

Kiertopalkinnon lahjoittaa ja oikeuden sääntömuutoksiin omistaa

Kennel Niemand’s

Tarja Alho